Wojciech Gaj

2012 10 20 - K+W photo for TotalTri - 030

Jeg hedder Wojciech Gaj, og jeg er født i Polen.

Jeg færdiggjorde min uddannelse som paramedicinsk redder i 2004, og i 2006 blev jeg færdig med min masteruddannelse i folkesundhedsvidenskab på Det Silesiske Medicinske Universitetet i Polen.
 
Straks efter min uddannelse kom jeg til Danmark, hvor jeg arbejdede hos Falck A/S de første år.


Fysiurgisk massage

Efterfølgende har jeg gennemført en uddannelse som Fysiurgisk massør og Sportsskadeterapeut på University School of Physical Education in Krakow i 2001.
I 2012 begyndte jeg oå osteopati uddannelsen.

Jeg har taget specialiserede kurser i forskellige metoder, så som: Manual Therapy in the Concept of Osteopathic, Mobilization and Manipulation of Joinst, Trigger Points and Muscle Tone - Mulligan Concept og Yumeiho Therapy. 

Jeg har specialiseret mig i sportsmassage, og giver en professionel dybdegående sportsmassage, der løsner op for spændte muskler, virker smertelindrende, hjælper musklerne af med ophobede affaldsstoffer samt giver en mere afslappet og smidig krop.


Udover den fysiurgiske massage, kombineres med forskellige behandlingsteknikker, så som Deep Tissue massage, Kinesiologi Taping, Muscle Energy Techniques m.m. 


Jer er meget fleksibel, og kan derfor tilbyde mine kunder en meget hurtig tid til behandling, evt. om
aftenen eller i weekenden.

Personlig svømmetræner

Jeg har været konkurrence svømmer og har arbejdet som svømmeinstruktør på Crawl Skole i Krakow. 

Jeg er uddannet TI (Total Imersion) svømmetræner, og underviser i Total Imersion metoden "The Revolutionary Way To Swim Better, Faster, and Easier". 

Total Imersion er en alternativ svømmeteknik i forhold til de traditionelle, Total Imersion har fokus på gennem kroppens position og bevægelsesmønster at minimere vandets modstand mod kroppens fremdrift, fremfor at fokusere på gennem muskelkraft at "mase" sig gennem vandet. 

Total Imersion er et inspirerende indlæringsprogram hvor man lærer at have et naturligt flow i vandet, og så er det er god træning, både for krop og hjerne ! 


I 2009 begyndte jeg at samarbejde med Kim Isherwood, og lavede svømmeprogrammer til triatleter med henblik på Challenge Copenhagen. 
I min træning af bl.a. triatleter, holdes der primært fokus på den korrekte crawl teknik og på vejrtrækningen, samtidig med at der også bliver trænet i "åben vand" svømmeteknik.

For mere information: www.activesense.dk


© BKwebdesign 2012