Henriette Søderdahl


Jeg er uddannet sundheds- og ernæringsvejleder, rygestopkonsulent og cand.comm.

Jeg har været aktiv sportsudøver det meste af mit liv som rytter, elite volleyballspiller, fitnessinstruktør og svømme- og løbemotionist.

En sund og naturlig tilgang til fødevarer har min store interesse.

Jeg arbejdet fuldtid med sundhed, kost og sport de sidste 12 år, hvor jeg har undervist og vejledt primært unge men også voksne og børn i sport, ernæring og livsstil.


Ernærings- og sundhedsvejleder

Vil du optimere din kostsammensætning og din generelle livsstil?

Vi finder dine mål og skruer op for resultaterne, uden det bliver kedeligt

For at optimere din sundhed, ydeevne og tilfredshed med dig selv, skal vi finde den kost, naturlige livsstil og danne de vaner, der passer til dig, om end du er eliteudøver, motionist eller bare dig. Den rigtige ernæring og fysik balance danner bro til velvære og energi, og det er vigtigt at finde ud af, hvor det halter, før vi kan rette op.

Vha. samtale og spørgeskemaer identificeres din sundhedstilstand i forhold til f.eks. kost, motion, søvn, stress, toksiner, metabolisme m.m. og med udgangspunkt heri kan jeg, hjælpe dig frem mod nye kost- og livsstilsvaner.

Med en plan for en hverdag formet af specielt god søvn, ernæringsrigtig og appetitlig mad, de rigtige kosttilskud samt den rette træning/restitution, kan du sige goddag til en krop i bedre balance - med fornyet energi.

Eksempel på forløb

·       Afklarende samtale
·       Udfyldning af skema
·       Vejledende samtale
·       Opfølgning evt. med metabolisk test
·       Evt. ekstra samtale/vejledning

Kontakt: 
📞  29 40 35 01 eller email: hsoderdahl@hotmail.com

© BKwebdesign 2012